Ads 468x60px

marți, 10 februarie 2015

Să fii un mădular folosit
 Romani 12:4 Căci după cum în trup avem mai multe mădulare și mădularele nu au aceeași funcție.


          
          Dumnezeu are în vedere viața ta și dorește ca umblarea ta să fie pe o cărare sfântă. Tu ai grijă de viața ta? Dacă nu, doresc a te anunța că nu vei putea fi un ajutor nici pentru cei din jurul tău, nu poți să ai în grijă nici de sufletele care sunt in jurul tău.
          Tu și cu mine trebuie să fim un ajutor, nu doar într-un mod fizic, ci și într-unul spiritual, mai ales spiritual. Astăzi este timpul ca toate mădularele tale să lucreze, fiecare în felul și rostul său, dar cu scopul de a-L înălța pe Dumnezeu.
          Pentru a avea o unitate între mădularele din biserică va trebui să conștientizezi faptul că cei din jur au nevoie de tine așa cum și tu ai nevoie de ei. Te îndemn, dar, ca tu să fi pata de culoare care dă frumusețea deosebită peisajului; fii soarele care oferă căldură și lumină celor care duc lipsă de acestea de atât de multă vreme și cu părere de rău o spun că mulți cred că umblă prin lumină deși sunt împotmoliți în beznă. Ajută-i să evadeze!

Fii tu, împreună cu Hristos în tine, dar înainte de toate ia aminte la cum ești tu, dacă ești un exemplu viu în ceea ce înseamna un părtaș la crucea lui Hristos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu