Ads 468x60px

marți, 15 septembrie 2015

Scrisoarea LUI către EA

Sursa: aici


Gânduri pentru EA 
din partea LUI


         
          Citind diverse articole pe internet am găsit câteva scrisori pe care EA (fata care așteaptă) o adresează LUI (cel care urmează să apară) și multe cuvinte frumoase, dulci, pline de dorință am găsit în rândurile scrise. Din motivul acesta, am hotărât să scriu și scrisoarea LUI pentru EA.
       
Draga mea,

Te aștept de ceva vreme, însă cum trece fiecare zi, știu că îmi ești tot mai aproape. Probabil într-o zi nici nu îmi voi putea da seama cât de aproape mi-ai fost, dar iată că acum nu te cunosc. Am, într-adevăr un portret schițat în mintea mea, am niște calități pe care aș vrea să le întâlnesc notate undeva în ascuns și totuși...eu știu că tu ești mult mai specială.
În rândurile pe care le scriu vreau să-ți spun că și eu, la fel cum faci și tu, mă rog pentru tine și aștept momentul în care Dumnezeu va hotărî întâlnirea noastră. Acea zi va fi una minunată deoarece vom simți amândoi o completare reciprocă. Știu că ești exact ceea ce îmi lipsește, știu că ești ajutorul meu potrivit și oriunde ai fi acum...știu că te gândești la mine, chiar dacă nu știi nimic despre mine. Probabil îmi scrii și tu ceva rânduri pe o foaie care stă la loc secret împrospătată de parfumul tău sau poate că privești seara cerul înstelat și îți alegi o stea care să poarte dorința întâlnirii noastre. De multe ori vorbesc cu tine, chiar dacă nu te cunosc, dar și de mai multe ori vorbesc cu Dumnezeu despre tine și Îl rog să mi te pregătească.
Ca tânăr creștin, nu doresc să o iau niciodată înaintea Domnului și te rog să nu faci nici tu lucrul acesta. Te rog să mă aștepți în tăcere și să nu disperi dacă nu mă găsești atât de repede. Eu sunt aici și nu voi pleca. De multe ori mă gândesc la faptul că poate te cunosc și Îl rog pe Dumnezeu să mi te descopere, însă El știe că dacă mi te va descoperi la o vreme nepotrivită va rezulta o lucrare nepotrivită.
Cuvinte în scrisoare pot să scriu multe, însă mai multe vreau să îți spun atunci când te voi avea în fața ochilor mei, atunci când emoția mă va cuprinde și inima-mi va bate la unison cu a ta în armonia cerului. Nu uita! Eu sunt aici și nu plec niciunde...cu siguranță și tu ești în locul potrivit și cred că va veni cândva și momentul potrivit al întâlnirii noastre.
Dumnezeu să te păzească și să te ajute să Îl iubești pe El mai mult decât orice. 
Amin!


Cu dragoste și mult respect,
un băiat pe care îl numim EL

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna bloggerule,
Am citit recent un articol asemanator si citindu-l si pe acesta m-a bagat umpic in ceata in ceea ce priveste autorul articolului. Ma poti lamuri in acest sens?

Flavius D. Avramescu spunea...

@Karmina Squarepants
Bună,
Aș dori, dacă se poate, să văd și sura acestui articol. L-am mai postat pe un site, dar cu referința acestui blog. Se poate să fi fost preluat fără a se scrie sursa. Este un articol personal.
O seară bună!

Anonim spunea...

Am inteles, daca este un articol personal...trebuie sa recunosc faptul ca aleasa va fi una intr-adevar binecuvantata!

Si tu sa ai o seara frumoasa!

Flavius D. Avramescu spunea...

Domnul le cunoaște pe toate!
Articolul mai este postat, într-adevăr pe siteul resursecrestine.ro, însă este postat tot de mine.
Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Mulțumesc pentru intervenția care ați avut-o!

Trimiteți un comentariu