Ads 468x60px

marți, 13 octombrie 2015

Conferință - Resurse Creștine -10 ani de Resurse Creștine
-conferință-


       

          Luna noiembrie va marca 10 ani de la lansarea site-ului Resurse Creștine. Cu această ocazie ne-am gândit să trecem dincolo de ecrane și să ne întâlnim într-o atmosferă de sărbătoare la Biserica Poarta Cerului din Timișoara. Vrem să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de slujire și binecuvântare în tot ceea ce înseamnă Resurse Creștine.
          De asemenea, ne-am bucura să vă avem împreună cu noi, fie că sunteți parteneri, colaboratori sau vizitatori. Așa cum site-ul s-a îmbogățit în toți acești ani și datorită implicării voastre, vrem ca și această conferință să fie realizată cu ajutorul vostru. 
          Așteptăm orice fel de ajutor din partea voastră: organizare, cazare pentru cei de departe, mărturii despre cum v-a ajutat site-ul (personal sau în slujire) și orice idei pentru desfășurarea evenimentului. Conferința va fi transmisă și live pe www.resursecrestine.ro, deci, chiar dacă nu veți putea fi prezenți fizic, vă puteți bucura împreună cu noi, iar implicarea voastră în orice fel e binevenită și de la distanță.

Vă rugăm să completați formularul cu părerile dvs. legate de conferință aici!

Data: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Adresa: Biserica Poarta Cerului, Strada Banul Mărăcine 25, Timișoara, Romania
Harta: https://www.google.com/maps/place/Biserica+Poarta+Cerului/
Live: www.resursecrestine.ro


Echipa ResurseCreștine

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu